Camperplaatsen op camping Erve Henderikshoeve in Twente

Kamperen met een camper op camping Erve Henderikshoeve betekent genieten van de rust en de natuur in Twente. Op onze kleine camping liggen 2 verharde camperplaatsen bij de entree van de camping. Deze verharde camperplaatsen zijn ideaal voor grote, zware campers, kleine campers zijn ook van harte welkom op onze kampeerplaatsen op de camping. Camping Erve Henderikshoeve is de ultieme plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van een welverdiende vakantie. 

Camperplaatsen op SVR camping Erve Henderikshoeve

camperplaatsen twenteOnze camperplaatsen op Erve Henderikshoeve in het kort:

  • 2 verharde camperplaatsen van gemiddeld 70m²
  • 10 ampère stroom
  • Aansluiting afvoer grijs water
  • Gelegen naast de entree
  • Flexibele aankomst- en vertrektijden
  • Gratis wifi
  • Honden toegestaan en gratis
  • Douche- en warm water bij de prijs inbegrepen

Tijdens je verblijf mag je uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Zo kun je gratis douchen in het sanitairgebouw, is er een mindervalide sanitair aanwezig en een stortplaats voor een chemisch toilet. Lees hier meer over de faciliteiten.

Wilt u wat langer verblijven op de camping, bekijk dan ook onze kampeerplaatsen en geniet van de gezellige kampeersfeer op onze camping. De kampeerplaatsen zijn minder geschikt voor grote, zware campers.

Duurzaam kamperen

Vanaf het kampeerseizoen 2022 wekken wij onze energie voor 80% op met behulp van de zon. Vanaf nu is kamperen op onze kleine camping dus ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Schotelontvangst

Op de kampeerplekken 11 t/m 14 heb je met je eigen schotelantenne goed ontvangst. Op onze verharde camperplekken (15 & 16) heb je ook goed ontvangst met een schotelantenne.  

SVR camping in Twente

Wanneer je wilt genieten van rust, ruimte en natuur dan is een SVR camping echt iets voor jou. De SVR campings zijn kleinschalige campings waar je als donateur van de SVR tegen een aantrekkelijk tarief kunt overnachten. Als donateur kun je niet alleen voordelig kamperen, ook krijg je een inspirerend informatieboekje en mag je gratis de SVR kampeerbeurzen bezoeken. Je wordt al donateur vanaf € 10,00 per jaar.

Wil je geen SVR donateur worden? Ook dan ben je van harte welkom om te komen kamperen op Erve Henderikshoeve.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Een verblijf boeken kan heel eenvoudig op onze website. Heb je toch nog een aanvullende vraag, aarzel dan niet om ons een e-mail of What’s-Appbericht te sturen of telefonische contact op te nemen.

Geniet van vakantie op SVR camping Erve Henderikshoeve in Twente!

Marco & Beatka

Lees minder

Genieten in twente

Onze partners