Kamperen op SVR camping Erve Henderikshoeve in Twente

Kamperen op SVR camping Erve Henderikshoeve betekent genieten van de rust en de natuur in Twente. Op onze kleine camping liggen 16 kampeerplaatsen verscholen tussen het groen. De ultieme plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van een welverdiende vakantie. Op ons kampeerveld zijn zowel caravans als campers welkom. Voor camperaars, die graag op een verharde camperplaats willen staan, of die met een enorm groot camper willen komen, kunnen bij ons terecht op een van onze 2 verharde plekken net buiten het kampeerveld.

Kampeerplaatsen op SVR camping Erve Henderikshoeve

kamperen3Onze kampeerplaatsen op Erve Henderikshoeve in het kort:

  • Ruime kampeerplaatsen van gemiddeld 70m²
  • 10 ampère stroom
  • Aansluiting afvoer grijs water
  • Gratis wifi
  • Honden toegestaan en gratis
  • Douche- en warm water bij de prijs inbegrepen

Tijdens je verblijf mag je uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Zo kun je gratis douchen in het sanitairgebouw, is er een mindervalide sanitair aanwezig en een stortplaats voor een chemisch toilet. Lees hier meer over de faciliteiten.

Duurzaam kamperen

Vanaf het kampeerseizoen 2022 wekken wij onze energie voor 80% op met behulp van de zon. Vanaf nu is kamperen op onze kleine camping dus ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Kamperen in de zon of de schaduw

Of je nu op zoek bent naar een plaats met ochtend-/ avondzon of liever een plek met de hele dag zon, op ons kampeerveld aan de rand van het bos, vind je zeker een geschikte plaats. Kijk op onze plattegrond, kies je eigen plek en geniet van de rust.

Schotelontvangst

Op de kampeerplekken 11 t/m 14 heb je met je eigen schotelantenne goed ontvangst. Op onze verharde camperplekken (15 & 16) heb je ook goed ontvangst met een schotelantenne.  

SVR camping in Twente

Wanneer je wilt genieten van rust, ruimte en natuur dan is een SVR camping echt iets voor jou. De SVR campings zijn kleinschalige campings waar je als donateur van de SVR tegen een aantrekkelijk tarief kunt overnachten. Als donateur kun je niet alleen voordelig kamperen, ook krijg je een inspirerend informatieboekje en mag je gratis de SVR kampeerbeurzen bezoeken. Je wordt al donateur vanaf € 10,00 per jaar.

Wil je geen SVR donateur worden? Ook dan ben je van harte welkom om te komen kamperen op Erve Henderikshoeve.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Een verblijf boeken kan heel eenvoudig op onze website. Heb je toch nog een aanvullende vraag, aarzel dan niet om ons een e-mail of What’s-Appbericht te sturen of telefonische contact op te nemen.

Geniet van vakantie op SVR camping Erve Henderikshoeve in Twente!

Marco & Beatka

Lees minder

Genieten in twente

Onze partners