Faciliteiten op minicamping Erve Henderikshoeve in Twente

Minicamping Erve Henderikshoeve in Twente beschikt over uitstekende faciliteiten voor een ontspannen verblijf.

Onze faciliteiten in het kort:

  • Sanitairgebouw waar je gratis kunt douchen
  • Aangepast sanitair voor mindervaliden
  • Overdekte afwasplaats
  • Stortplaats voor een chemisch toilet
  • Stortplaats voor grijswater
  • Gratis wifi
  • Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen

Vakantie zonder kinderen

Op minicamping Erve Henderikshoeve zijn geen faciliteiten voor kinderen aanwezig. Uiteraard zijn kinderen van harte welkom om te overnachten op de minicamping, echter zijn er geen speelfaciliteiten op de camping. De toplocatie in het bos maakt dat onze gasten op de camping volop genieten van de rust en de natuur. Overdag kun je de mooiste wandel- en fietstochten maken, de gezellige dorpen en steden ontdekken of gewoon even genieten van een goed boek.

Minicamping zonder receptie

Op onze minicamping is geen receptie aanwezig. Wanneer je een kampeervakantie hebt gereserveerd kun je vanaf 12 uur aankomen op de camping en direct naar de kampeerplek rijden.

Wanneer je een accommodatie hebt geboekt kun je vanaf 15 uur in je verblijf terecht. Na het boeken van je accommodatie krijg je van ons een e-mail met daarin alle informatie over je aankomst en verblijf op onze kleine camping Erve Henderikshoeve..

Heb je tijdens je verblijf een vraag, dan zijn we bij voorkeur bereikbaar via What’s-App. Wij zullen je vraag dan spoedig beantwoorden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Een verblijf boeken kan heel eenvoudig op onze website. Heb je toch nog een aanvullende vraag, aarzel dan niet om ons een e-mail of What’s-Appbericht te sturen of telefonische contact op te nemen.

Geniet van vakantie op minicamping Erve Henderikshoeve in Twente!

Lees minder

Genieten in twente

Onze partners