Kom tot rust op kleine camping Erve Henderikshoeve in Twente

Mountainbiken HoltenbergOp onze kleine camping in Twente kom je even helemaal tot rust. Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels en de stilte maken onze camping tot een favoriete plek voor rustzoekers. Even helemaal niets hoeven en alleen maar ontspannen en genieten van vakantie in een bosrijke omgeving. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder, bekijk onze foto’s en laat je overtuigen!

Kamperen of huren op onze kleine camping

Onze kleine camping beschikt over slechts 16 kampeerplaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. Het kampeerveld is omringd door hoge bomen en begroeiing, waardoor je in alle rust kunt genieten van vakantie.

Wil je liever wat huren, bekijk dan snel onze splinternieuwe woodlodges of het vakantiehuis voor 4 tot 8 personen. Deze accommodaties zijn de perfecte plek voor een fijn verblijf tijdens een heerlijke wandel- of fietsvakantie door Twente.

Kamperen zonder kinderen

Het is goed om te weten dat er op onze kleine camping geen faciliteiten aanwezig zijn voor kinderen. Uiteraard zijn kinderen van harte welkom om verblijven, echter zijn er geen speelfaciliteiten aanwezig. Erve Henderikshoeve is de perfecte locatie wanneer je op zoek bent naar een rustige vakantie op een kleine camping in het bos.

Puur natuur in Twente

Onze camping grenst aan het Nijreesbos, een bos met maar liefst 1.000 hectare flora en fauna en wordt ook wel ‘de groene long’ van Almelo genoemd. In het bos kun je niet alleen vele vogels spotten, ook is het bos een favoriete verblijfplaats voor reeën.

Het nieuw aangelegde natuurgebied de Doorbraak is een uniek terrein met bijzondere flora en fauna waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, vissen en recreëren. Een dertien kilometer lange beek verbindt de Sallandse Heuvelrug met Noordoost Twente, twee mooie gebieden waar bossen en kabbelend water samenkomen.   

Wandelen in Twente

Twente biedt een zeer uitgebreid wandelnetwerk. Met maar liefst ruim 6.000 kilometer wandelpaden kun je elke dag een andere route lopen. Er zijn in de omgeving diverse thematische routes uitgezet rondom Almelo zoals de Kunstroute, het Waterpad en het Twentepad. Het Twentepad is een route van ruim 92 kilometer door Twente en absolute aanrader voor wandelliefhebbers. Volg je een meerdaagse wandeling, ontdek dan onze Woodlodge voor een comfortabele overnachting.  

Historie en cultuur

Heb je zin in een cultureel uitstapje tijdens je vakantie op onze kleine camping? Dat kan! In de directe omgeving liggen vele landgoederen die je kunt bezoeken en ook kasteel Twickel is een echte aanrader. Van klompenmakerij tot stadsmuseum, er is van alles te zien, te doen en te beleven.

Wist je dat Almelo ook wel de waterstad van Twente wordt genoemd? Breng eens een bezoek aan de stad en ontdek de haven, of neem plaats op een terrasje op de Markt en geniet van het uitzicht op de fonteinen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Een verblijf boeken kan heel eenvoudig op onze website. Heb je toch nog een aanvullende vraag, aarzel dan niet om ons een e-mail of What’s-Appbericht te sturen of telefonische contact op te nemen.

Geniet van vakantie op onze kleine camping in Twente!

Marco & Beatka

Lees minder

Genieten in twente

Onze partners